الاثنين، 5 مايو 2014

لاتفوتكم تحمير الفراخ بشكل مختلف


السلام عليكم يا بنات 
التجديد واجب اساسى فى المطبخ ومن اجل هذا عملنا القسم ده علشان كل ستار منكن تقول خبرانها والستارالباقى تستفيد وتفيد النهاردة فكرتى كانت عن تحمير الفراخ المسلوقة بس مش تحمير تقليدى ابدا ده تحمير روعة ويشرفك امام اى مسئوا مطبخ محترف كمان ولن تستغنوا عنا اطلاقا

الخلطه عباره عن:

 

 1- معلقه كبيره لكل من
(عسل اسود- مسترده- صلصة طماطم)
2- اقل من معلقه كبيره توم مفروم 
3- معلقتين كبار زيت دره
4- معلقه كبيره كاتشاب وممكن الاستغناء عنها
5- عصير لمونه
6- بهاراتك (ملح وفلفل اسود وكمون ورشة سكر لو مش هتستخدمى الكاتشاب وكيس مرقة داج فوريه ورشة نعناع)
وتقلبيهم كويس جدا والافضل انك تشيلى جلد الفراج وتعملى نغزات كده بالسكينه فى اجزاء الفراخ بعد سلقها ونزع الجلد منها وتغطيها بالتتبيله دى والافضل تسبيها فى التلاجه شويه عشان التتنبيله تدخل جواها فى النغزات وتدى طعم احلى
بعد ماتخلصى اكلك طلعيها وحطيها تحت شواية الفرن وحمريها مع تقليبها ع الجانبين
ولما تخرج وهى سخنه مولعه اديها رشة ملح وفلفل اسود تانى
واستمتعى بالطعم الجميل والشكل الرائع وهتعتمديها فى عزوماتك ان شاء الله

هناك تعليق واحد:

  1. يمكنكم الان تعلم طريقة عمل الكيك الشهية والسهلة من خلال موقع باتية وانترية للطبخ , زوروا هذا اللينك الان .
    http://www.pntre.com/how-amel-dates-cake/

    ردحذف